Kandidaat lidmaatschap pupkopers

Beste pup koper,*

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Wij hopen dat je vele jaren mag genieten van je nieuwe huisgenoot. Hierbij bieden wij je een kandidaat lidmaatschap van de Ierdie aan voor 1 jaar. Dit lidmaatschap verloopt automatisch, je hoeft het dus niet zelf op te zeggen. Bij het kandidaat lidmaatschap hoort onder andere ons clubblad dat je 4 keer zal ontvangen. Daarnaast bent je van harte welkom op de door ons georganiseerde activiteiten. Kijk voor de actuele activiteiten op de agenda.

Wij hebben ook een Facebook pagina, IERDIE-Dutch Association for the Irish Wolfhound, waar de evenementen op aangekondigd worden. En waar je foto’s en verhalen van je Ier kunt plaatsen en contact kan leggen met andere Ieren liefhebbers. Wij vinden het ook geweldig als je een leuk, grappig of ontroerend stukje schrijft voor ons clubblad, liefst met foto’s! Dat kan je mailen naar clubblad@ierdie.net.

Indien je dit jaar je gratis lidmaatschap wenst te verlengen, wat wij natuurlijk heel fijn zouden vinden, dan kan je contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester@ierdie.net. Mogelijk neemt hij ook even contact met je op voordat het lidmaatschap verloopt.

Tenslotte zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leden die incidenteel of regelmatig willen helpen op de door ons georganiseerde evenementen. Mocht je daar een bijdrage aan willen leveren dan kan je een berichtje sturen naar evenementen@ierdie.net.

*Dit geld alleen voor pupkoppers die een pup hebben van een fokker die op de fokkerslijst staat van de Ierdie. De fokker dient de nieuwe leden aan te melden.