Activiteiten,  Nieuws

Agenda najaar

Pak je agenda er maar bij en begin vast met schrijven, want we hebben een ontzettend leuk en vol activiteitenprogramma voor dit najaar! 

Op zondag 29 augustus 2021 organiseert de Rasgroep Windhonden samen met de rasverenigingen weer haar tweejaarlijkse Windhondenshow met CAC in Heteren. Mevrouw Marion Marpe keurt deze dag (in de ochtend) de Ierse Wolfshonden. Inschrijven kan al via deze link.

EN: Op zondag 29 augustus 2021 organiseert de IERDIE de KampioensClubmatch van 2020 (een inhaalshow dus). Deze show organiseren we tegelijkertijd met de Windhonden CAC van Rasgroep 10. Op één dag zijn dus twee aparte shows, met twee verschillende keurmeesters. Je dient je dus ook voor beide shows apart in te schrijven. De keuring van deze KampioenschapClubmatch start rond 13.30uur. De keurmeester deze middag is de heer Wim Wellens. De inschrijving voor deze show volgt zsm.

Op zaterdag 18 september 2021 organiseren de NVOW en de IERDIE weer hun gezamenlijke KampioensClubmatch in Lelystad. Hier keurt mevrouw Lia van der Veen de Ierse Wolfshonden. De inschrijving voor deze show volgt zsm.

En natuurlijk hebben we niet alleen shows op de planning staan…

Op zondag 3 oktober 2021 is er een heerlijke wandeling met de ieren. De aanmelding voor deze wandeling volgt zsm.

We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden van deze activiteiten en inschrijf/aanmeldmogelijkheden. En natuurlijk zien we jullie heel graag op een van deze dagen.