Activiteiten,  Gezondheid

Hartscreening en lezing

Zoals jullie in het decembernummer van het clubblad hebben kunnen lezen, hebben wij Dierenarts Hanneke van Meeuwen bereid gevonden om voor onze vereniging een lezing over DCM te verzorgen. Het belooft een interessante lezing te worden, de ontwikkelingen staan niet stil en Hanneke van Meeuwen heeft niet alleen veel expertise, maar werkt ook samen met vooraanstaande cardiologen.

Aansluitend aan deze lezing bestaat de mogelijkheid om het hart van uw Ier te laten onderzoeken tegen een sterk gereduceerd tarief van € 120,-. De lezing zal plaats vinden op zondag 2 april, deelname aan de lezing is gratis.

Locatie:
Joghmanshof, Laageinde 3, Kapel Avezaath
Tijden:
De zaal is open vanaf 09.00 uur
Aanvang lezing 09.30 uur
Aanvang hartscreening 11.30 uur

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en de zaal is toegankelijk voor honden. Koffie, thee, mineraalwater (met versnapering) zijn onbeperkt aanwezig. Dit wordt ons aangeboden door Dierenkliniek Anicura Eersel.

Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een lunch. De kosten hiervoor bedragen € 18,- per persoon. Wegens logistieke redenen vragen we je tijdig aan te melden, zowel voor de lezing, de lunch als het hartonderzoek.

Aanmelden:
Aanmelding voor de lezing en lunch kan bij Ankie Somers via fokkerij@ierdie.net. De kosten voor de lunch dient u vooraf over te maken t.n.v. Ierdie op rek.nr. NL45ABNA0468868747 ovv lunch lezing 2 april.

Voor de hartscreening dient u zich aan te melden via eersel@anicura.nl. Deze aanmelding dient vergezeld te gaan van een kopie van de stamboom van uw hond. Tegelijk met de aanmelding word je verzocht om € 120,- over te maken op het volgende banknr. NL11RABO0154093475 t.n.v. Dierenkliniek Anicura Eersel ovv de stamboomnaam van uw hond en screening 2 april.

Aanmelden is mogelijk tot 15 maart.

Heeft u nog vragen, dan mag u altijd contact met mij opnemen via fokkerij@ierdie.net of mobiel 06 5467 4548.

Wij begroeten u graag op 2 april!