Activiteiten,  Nieuws

3 oktober: SAVE THE DATE!

Eindelijk zijn we weer in de gelegenheid om een herfstwandeling te organiseren. Deelname is gratis. Let op: aanmelding is alleen voor leden en aspirant-leden van de IERDIE.

Wanneer: 3 Oktober
Waar: Kriekeput, Schaijkse 3A, 5373 KL Herpen

We verzamelen om 11.00 uur in zaal De Dassenburcht, honden mogen mee naar binnen. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie/thee aangeboden met daarbij een lekker stukje gebak.

En dan aan de wandel. De wandeling voert door een losloopgebied, maar wij vragen u te allen tijde rekening te houden met overige recreanten.  Heeft u een kleine hond van een ander ras overweeg dan om deze thuis te laten, of aangelijnd te houden. Ieren zijn en blijven ‘zichtjagers’. Uiteraard zijn leden die momenteel Ierloos zijn ook van harte welkom.                  

 Voor de jonge honden en veteranen is er een iets kortere route. Na een kleine pauze aan het water sluiten de 2 groepen bij elkaar aan, waarna we gezamenlijk terugwandelen naar de Kriekeput.

We kunnen dan weer terecht in De Dassenburcht om onder het genot van een hapje en een drankje (uiteraard voor eigen rekening) nog gezellig na te kletsen.

Aanmelden vóór  20 september 2021 bij Ankie Somers: telefonisch (06 5467 4548) of per e-mail (footsteps@kpnplanet.nl)

Voor degene die er een weekend van willen maken bestaat de mogelijkheid om een huisje te boeken aan de rand van het losloopgebied.

www.herperduin.nl
De bungalows aan de Bosrand grenzen vrijwel direct aan het losloopgebied en bij deze huisjes mag men ook met de auto komen. Wel zo praktisch als je een hond bij je hebt.

In het verleden was deze wandeling altijd heel gezellig, wij hopen dus op een grote opkomst.