Activiteiten,  Nieuws

Herfstwandeling 2022

Ook dit jaar organiseren wij weer een herfstwandeling. Deelname hieraan is gratis.

We verzamelen om 11.00 uur op het terras. Op het terras dienen de honden aan de lijn te blijven.

Wanneer: zondag 2 oktober 2022
Waar: Panenzo, Schaijkseweg 10, 5373 KL Herpen. Zie ook hun website:  www.panenzo.com

Als vanouds krijg je bij aankomst een kopje koffie/thee aangeboden met daarbij een lekker stukje gebak. En dan aan de wandel. De wandeling voert door een losloopgebied, maar wij vragen u te allen tijde rekening te houden met overige recreanten. Heeft u een kleine hond van een ander ras overweeg dan om deze thuis te laten, of aangelijnd te houden. Ieren zijn en blijven ‘zichtjagers’. Uiteraard zijn leden die momenteel Ierloos zijn ook van harte welkom.

Voor de jonge honden en veteranen is er een iets kortere route. Na een kleine pauze aan het water sluiten de 2 groepen bij elkaar aan, waarna we gezamenlijk  terug wandelen naar Panenzo.

We kunnen dan weer terecht op het overdekte terras, om onder het genot van een hapje en een drankje (uiteraard voor eigen rekening) nog gezellig na te kletsen.

Aanmelden voor 24 september 2022 bij Ankie Somers: telefonisch (06 5467 4548) of per e-mail (footsteps@kpnplanet.nl)

Voor degene die er een weekend van willen maken bestaat de mogelijkheid om een huisje te boeken aan de rand van het losloopgebied. Zie www.herperduin.nl.

De bungalows aan de Bosrand grenzen vrijwel direct aan het losloopgebied en bij deze huisjes mag men ook met de auto komen. Wel zo praktisch als je een hond bij je hebt.

Vorig jaar was de wandeling enorm gezellig, dus aarzel niet en geef je op.
Tot ziens op 2 oktober.