Nieuws

In Memoriam

Leusden, 19-04-2024

We hebben het trieste bericht ontvangen dat vrijdag 19 april 2024 Margreet Bussemaker- van der Kerk is overleden op 77-jarige leeftijd.

Margreet was vanaf juli 2000 bestuurslid van de Ierdie en is in 2020 afgetreden. Daarnaast was ze bestuurslid van Rasgroep 10 Windhonden en lid van de commissie fokkerij & gezondheid van de Raad van Beheer namens Rasgroep 10.

Margreet was bovendien Erelid van de Ierdie.

Maar Margreet was zoveel meer dan een bevlogen bestuurder en hondenliefhebber. Ze was een hele warme en vriendelijke vrouw waar je altijd terecht kon om hulp of met vragen. Ook had ze een heerlijk gevoel voor humor. Dit kwam vaak tot uiting in de directe manier waarop ze reageerde op zaken en mensen waar ze het niet mee eens was.

Haar ieren waren haar lust en haar leven. En dat gevoel was wederzijds. Zo gingen haar honden tussen Margreet en een persoon instaan omdat deze het lef had haar te willen kussen.

Op shows stond Margreet vaak achter een tent zodat haar honden haar niet zagen als ze in de ring waren. Het was anders niet te doen om ze in de ring te houden.

We zullen Margreet allemaal erg missen!

We wensen de familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.                         Jon Jansen